luni, 25 aprilie 2011

Baby are nevoie de tine!


Update: 05.05.2013: http://adoptiedistanta.blogspot.ro/2013/05/doua-babutze-pe-care-nimeni-nu-le-adopta.html


Baby este o catelusa frumoasa, cuminte si inteligenta, de 4 ani, cu o poveste trista.
Am cunoscut-o toamna trecuta, cand s-a aciuat pe langa adapostul de cai Tei-Toboc si a dat nastere la 3 pufuleti negri.
Desi cativa oameni inimosi i-au adus o cusca, mancare si castronele, altii le-au aruncat si au izgonit-o, impreuna cu puii sai.
Puii si-au gasit casuta, insa nimeni nu a vrut-o pe Baby. N-am putut sa o lasam in strada, am sterilizat-o si am cazat-o la pensiunea canina Planeta Ham Ham, din Bucuresti.

Acolo, Baby asteapta de 6 luni sa fie dorita de cineva. In speranta ca poate, poate, persoana cu inima si un loc pentru ea citeste si acest blog, ii postam si aici povestea si apelul pentru o casa! Daca o puteti ajuta pe Baby, scrieti-ne la oana@adoptiedistanta.ro sau doina@adoptiedistanta.ro

Va multumim din tot sufletul, in numele acestui catel cu adevarat special, pe care il puteti vizita la Planeta Ham Ham oricand doriti!



sâmbătă, 23 aprilie 2011

Puffs in danger!

Apel urgent pentru 4 pufuleti de 2 luni!

Doi baietei si doua fetite s-au nascut si se afla in continuare langa o artera foarte circulata. Au foarte, foarte mare nevoie de cazare temporara sau familii bune. Ii puteti ajuta? Suntem siguri ca vor umple vietile de lumina si bucurie!

Scrieti-ne la alex@adoptiedistanta.ro sau oana@adoptiedistanta.ro ca sa ajutati un pufulete.




Ozzy, rezident la Ortovet, in cautare de stapan -ADOPTAT

UPDATE - pentru ca Ozzy este o minune de motan, el a ramas parte din famila Ortovet :) El va avea o viata lunga si fericita alaturi de oamenii care au luptat pentru viata lui atunci cand era singur si parasit.Felicitari Ozzy, portocala simpatica :)


Vi-l prezentam pe Ozzy, super-motanelul de 1.5 anisori, cazat la clinica veterinata Ortovet.

Ozzy a ajuns aici cu rani multe si adanci, insa a fost tratat cu dragoste si responsabilitate, iar acum este complet recuperat si isi cauta o casuta.

Daca vi-l doriti pe Ozzy in viata voastra, doar scrieti-ne la alex@adoptiedistanta.ro sau oana@adoptiedistanta.ro!


duminică, 17 aprilie 2011

Fluffy isi cauta stapan iubitor :) - ADOPTAT

Fluffy are 1 an, este metis de norvegian de padure, este castrat si deparazitat si isi doreste foarte mult o casuta. Daca vreti sa il adoptati, puteti scrie la oana@adoptiedistanta.ro.




luni, 11 aprilie 2011

Vector si Tina, doi catei rasa Vijla Maghiara isi cauta un nou stapan

Dupa ce amandoi stapanii lor, sot si sotie, au decedat intr-un interval de o luna de zile, Vector si Tina, doi catei Vijla Maghiara, au ramas orfani.

Acum sunt tristi, dezorientati si au nevoie de un stapan iubitor, care sa le acorde atentia cu care au fost obisnuiti.

Avand in vedere ca au trait impreuna, ar fi extraordinar daca ar putea fi adoptati impreuna. Daca doriti sa ii adoptati, scrieti-ne la alex@adoptiedistanta.ro

Tina, femela, 3 ani


Vector, mascul, sterilizat, 9 ani



sâmbătă, 2 aprilie 2011

Brasov: Ursuleti pentru adoptie - ADOPTATI

In curtea unui parc industrial de langa Brasov s-au nascut si au crescut doi mini-ursuleti, un baietel si o fetita.

Acum au 3 luni si sunt gata de adoptie. Sunt dolofani, jucausi si se anunta de talie mare.

Contact pentru adoptie: Dl. Balan 0721 770386 sau Dl. Nicu 0755 654124


Fetita:





Baietelul:




Nu-i lasati sa astepte!

vineri, 1 aprilie 2011

Missy: Minunea mea!!!

           Pentru ca se apropie sezonul pisoilor, va fac cunostinta cu Missy. Missy este printesa mea cu ochi albastri, si nu ar mai fi fost printre noi daca nu o gaseam, sau daca treceam mai departe pentru ca era bolnava. 


       Pe 13 iunie 2010 ne-am cunoscut. Ea avea 100 de grame, mamica ei o abandonase, ea abia respira, ochii nici nu i se mai vedeau, si eu eram ingrozita de ideea unui pisoi bolnav, dupa ce cu un an inainte imi murise unul. Cu toate astea am respirat adanc si am plecat impreuna. A stat 3 saptamani la un cabinet veterinar, unde nu i s-au dat neaparat multe sanse de supravietuire. Credeam ca si daca va supravietui, ar putea fi oarba, ar putea sa nu auda...nu am crezut ca va fi vreodata un pisoi normal. No way :))
      
          Acum, dupa 10 luni, si intr-adevar, multe aventuri, e cu mine. Si este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. Singura urma a faptului ca a fost odata un ghem bolnav este faptul ca raceste des, ca orice fetita respectabila. 
        Nu doar ca este cel mai energic, istet, sociabil, frumos si alintat copilas din lume, doar ca sub nici o forma viata mea din ultimul an nu ar fi fost la fel fara ea.
      
         Concluzie: nu treceti nepasatori pe langa animalutele care au nevoie de ajutor, toate au un scop :) Niciodata nu veti sti daca nu cumva voi veti fi cei care va veti simti mai castigati :)